Op naar Diest voor onze derby.

Fair play, daar doen we graag aan mee, ook tegenover de scheidsrechters.

Met het onbegrijpelijk voorval van vorige week in het achterhoofd, werd er op minuut 9 een stilte van een minuut ingelast. Na afloop was er ook nog een verbroederingsfoto. De match was ook wel in een sfeer van verbroedering. Er werd leuk gespeeld, met veel inzet langs beide kanten. De Toyota Wouters liepen met 4 puntjes uit in Q1, maar Clem was daardoor zeker niet in paniek geslagen. We speelden beter en beter. Op rust was het 28-24. Een klein verschilletje. Na de rust liep het als een treintje bij Scherpenheuvel. Het werd bijna een walk-over in Q3 waarbij we 21 punten scoorden tegenover 10 van Diest. Ook in Q4 bleven ze mooi spelen waarbij we nog 4 puntjes meer uitliepen op de tegenstander. Een mooie overwinning van 52-63, dat smaakt naar meer.