facebook   instagram

In een zinderende basketbalwedstrijd tussen Notre Dame Blue Tigers Leuven en CLEM Scherpenheuvel bij de M12 dames stond er veel op het spel. Scherpenheuvel had de kans om kampioen van de competitie te worden, maar na het eerste quarter keken ze tegen een zorgwekkende achterstand aan: 10-0.

Een topper tussen Hageland United en CLEM Scherpenheuvel op de voorlaatste speeldag

In de spannende M12 dames basketwedstrijd tussen Hageland United en CLEM Scherpenheuvel stond er veel op het spel.

M12 CLEM staat halverwege de competitie ongeslagen aan de leiding

Het was een spannende ochtend in Scherpenheuvel. De M12 dames van CLEM en Leuven Tigers tegenover elkaar in wat beloofde een cruciale wedstrijd te worden. CLEM stond voorafgaand aan het duel ongeslagen aan de leiding van de competitie, met slechts één punt voorsprong op de tweede, de Notre Dame Blue Tigers Leuven. De inzet was duidelijk: CLEM moest winnen om hun leidende positie te behouden, en ze hebben dat doel met glans bereikt.

M12 CLEM verslaat Molenbeek Rebels en staat ongeslagen aan de leiding van de competitie 

In de U12 meisjes basketbalwedstrijd tussen CLEM Scherpenheuvel en de Molenbeek Rebels, die plaatsvond in Molenbeek, liet CLEM Scherpenheuvel zien dat ze vastbesloten waren om te winnen.

CLEM Scherpenheuvel domineert tegen Tienen

In de basketbalwedstrijd tussen CLEM Scherpenheuvel en Tienen bij de U12 dames heeft Scherpenheuvel een overtuigende overwinning behaald met een eindstand van 55-24.

CLEM M12 trapt het seizoen op gang met een overwinning tegen Hageland United

De U12 dames van CLEM trapte dit weekend het seizoen op gang tegen Hageland United. Van bij de start namen de dames van CLEM het heft in eigen handen.

Clem M12 bereiden het seizoen voor op het tornooi in Hulshout

Tijdens het baskettoernooi in Hulshout stonden de U12 meisjes voor een uitdagende reeks wedstrijden tegen teams uit Diepenbeek, Hulshout en Herentals. De meisjes toonden basket skills en team spirit gedurende de hele dag, maar helaas konden ze in alle drie de wedstrijden niet de overwinning behalen.

Snel navigeren
Kalender

APA air ac clean    halleke Norsonic  de kessel      d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  Optimalis security  p&r technics   hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor AOFM sponsor Clem  Pelgrims sponsorhendrickx  tarzan & jane  becona

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel