facebook   instagram

M12 CLEM verslaat Molenbeek Rebels en staat ongeslagen aan de leiding van de competitie 

In de U12 meisjes basketbalwedstrijd tussen CLEM Scherpenheuvel en de Molenbeek Rebels, die plaatsvond in Molenbeek, liet CLEM Scherpenheuvel zien dat ze vastbesloten waren om te winnen.

CLEM Scherpenheuvel domineert tegen Tienen

In de basketbalwedstrijd tussen CLEM Scherpenheuvel en Tienen bij de U12 dames heeft Scherpenheuvel een overtuigende overwinning behaald met een eindstand van 55-24.

CLEM M12 trapt het seizoen op gang met een overwinning tegen Hageland United

De U12 dames van CLEM trapte dit weekend het seizoen op gang tegen Hageland United. Van bij de start namen de dames van CLEM het heft in eigen handen.

Clem M12 bereiden het seizoen voor op het tornooi in Hulshout

Tijdens het baskettoernooi in Hulshout stonden de U12 meisjes voor een uitdagende reeks wedstrijden tegen teams uit Diepenbeek, Hulshout en Herentals. De meisjes toonden basket skills en team spirit gedurende de hele dag, maar helaas konden ze in alle drie de wedstrijden niet de overwinning behalen.

M12: Jeugd Lage Ringen (2023-2024)
Coach 1
Manager 2
Player 14
Assistent Coach 1
Michiels Leen


Coach
Snel navigeren
Kalender

adafi ac clean    hallekede kessel      d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  Optimalis security  p&r technics  schuyten  hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor AOFM sponsor Clem

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel