facebook   instagram

Het is Tijd voor Strijd. En vandaag heeft Clem U18 net dàt getoond tegen de Condors uit St. Niklaas.

Beste supporters, vandaag ga ik het niet te veel hebben over de wedstrijd zelf.
Die kan ik voor de afwezigen samenvatten in wat cijfers en slagzinnen:
Spoiler Alert : vandaag was niet de dag van Clem. De wedstrijd tegen de Wolven van Kontich zou een reality check van formaat worden. Met een volledige ploeg geven we vandaag present in een mooie maar zeer frisse sporthal. En het zou snel blijken dat onze jongens vandaag nooit echt opgewarmd zouden raken.
Een terugronde in niveau 2, dat was het nieuwjaarscadeau dat de Clem U18 jongens zichzelf gaven.  
Met 8 evenwaardige ploegen van over heel Vlaanderen in de reeks belooft het elke week spannend te worden. En staat er hopelijk mooi basket op het menu!  
Vandaag spelen we thuis tegen Geel, een stevige maar niet zo diepe ploeg (7 spelers aanwezig). Wij zijn met z'n twaalven wel volledig op het appel.

Met een thuiswedstrijd tegen het sympathieke maar ijzersterke Tongeren ronden we vandaag de eerste helft van het seizoen af. 

Sleutelmatch voor onze U18 bij Gembo. Winnen betekent niet alleen de vierde plaats veilig stellen, maar vooral tonen dat Clem een stevige middenmoter is die ook op verplaatsing kan uithalen bij een traditieclub uit niveau 2.

Leider Stevoort komt ons op volle sterkte bezoeken en wil zijn dominantie in onze reeks demonstreren. Wij hopen met een team waar drie spelers ontbreken vooral de schade te beperken en beter te doen dan de 119-40 uit de heenmatch. Wordt het een walk over? Of kunnen wij verrassen?

Upset Alert, al van gehoord? De mogelijkheid dat de ploeg die normaal niet kan winnen dat toch doet. Niemand bij Clem die daar vooraf vanuit gaat bij Elite Antwerp.

Andere koek, dat zou het deze week worden tegen reeksleider Stevoort. Hun resultaten & speelstijl kennen we al: impressionant.  Kan Clem een vuist maken bij deze topploeg?

Boude uitspraken, daar zijn we niet vies van bij Clem U18. Enkele wedstrijden terug sprak een fan: "Geef ons mannen 3 weken, en je zal zien dat ze al een pak beter op elkaar zullen ingespeeld zijn en zelfs kunnen winnen". Vraag is of dat vandaag, tegen nota bene de ploeg die net voor ons staat, een goede inschatting zou blijken.

U18: Youth (2022-2023)
Coach 1
Manager 2
Player 14
Demessemaekers Sven


Coach
Snel navigeren
Kalender

adafi ac clean    hallekede kessel      d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  Optimalis security  p&r technics  schuyten  hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel