facebook   instagram

Met een thuiswedstrijd tegen het sympathieke maar ijzersterke Tongeren ronden we vandaag de eerste helft van het seizoen af. 

Sleutelmatch voor onze U18 bij Gembo. Winnen betekent niet alleen de vierde plaats veilig stellen, maar vooral tonen dat Clem een stevige middenmoter is die ook op verplaatsing kan uithalen bij een traditieclub uit niveau 2.

Leider Stevoort komt ons op volle sterkte bezoeken en wil zijn dominantie in onze reeks demonstreren. Wij hopen met een team waar drie spelers ontbreken vooral de schade te beperken en beter te doen dan de 119-40 uit de heenmatch. Wordt het een walk over? Of kunnen wij verrassen?

Upset Alert, al van gehoord? De mogelijkheid dat de ploeg die normaal niet kan winnen dat toch doet. Niemand bij Clem die daar vooraf vanuit gaat bij Elite Antwerp.

Andere koek, dat zou het deze week worden tegen reeksleider Stevoort. Hun resultaten & speelstijl kennen we al: impressionant.  Kan Clem een vuist maken bij deze topploeg?

Boude uitspraken, daar zijn we niet vies van bij Clem U18. Enkele wedstrijden terug sprak een fan: "Geef ons mannen 3 weken, en je zal zien dat ze al een pak beter op elkaar zullen ingespeeld zijn en zelfs kunnen winnen". Vraag is of dat vandaag, tegen nota bene de ploeg die net voor ons staat, een goede inschatting zou blijken.

"Eentje is Geentje" zeggen ze wel eens, en dus gaan we vandaag op zoek naar een tweede overwinning. Thuis tegen Gembo, een te duchten Antwerpse ploeg met een sterke mentaliteit. We staan met evenveel punten in het klassement, dus er hangt spanning in de lucht. En de supporters zijn op post!

Onze tweede speeldag is op verplaatsing tegen de favoriet uit de reeks: Tongeren. Hun reputatie en recente uitslag uit tegen Beringen (32-106) is een waarschuwing. Wat kunnen wij daar tegenover stellen?
De seizoensstart in niveau 2 is meteen tegen een sterke ploeg met allemaal tweedejaars.  Goed nieuws: er zijn officiële scheidsrechters!
Clem gaat dit jaar de uitdaging aan om op dit niveau degelijk te presteren en te groeien als team, en dit is onze eerste kans.
U18: Youth (2022-2023)
Coach 1
Manager 2
Player 14
Demessemaekers Sven


Coach
Snel navigeren
Kalender

adafi ac clean    hallekede kessel  carrefour rillaar    d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  optimalis  p&r technics  schuyten  hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel