facebook   instagram

Op zaterdag 27  april maakten spelers, coach en supporters van de Clem U18B de verplaatsing naar Lubbeek voor de terugmatch tegen de U18A van Hageland United. Door de afwezigheid van Niels en Shaun waren er slechts 7 spelers beschikbaar. De ploeg kreeg daarom versterking van Niel en Pieter van de U16, die hun debuut maakten op een U18-match.

Onze U18B maakten zaterdag de verplaatsing naar BBC Berlaar. Net als onze boys, heeft de thuisploeg al zijn wedstrijden in niveau 4 gewonnen en zijn ze dus nieuw in niveau 3. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

J18B_dec2023

Zie ze blinken! Onze J18B verloren geen enkele wedstrijd in de competitie en werden dus terecht 1ste in hun reeks (niveau 4). Vanaf januari komen ze in niveau 3 uit. Dat zal een ander paar mouwen worden maar hun coaches Jarne en Gregory bereiden hen alvast goed voor.

Vandaag trokken spelers, coach en supporters van de J18B naar de sporthal in Wilsele voor de eerste match in de reguliere competitie. Na de oefen- en bekermatch tegen sterke niveau 3-ploegen was het afwachten wat de eerste kennismaking met een andere niveau 4-ploeg zou geven.

Snel navigeren
Kalender

APA air ac clean    halleke Norsonic  de kessel      d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  Optimalis security  p&r technics   hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor AOFM sponsor Clem  Pelgrims sponsorhendrickx  tarzan & jane  becona

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel