facebook   instagram

Het Clem Summer Camp is in volle gang. En dat wil zeggen:

EAT
SLEEP
a lot of BASKETBALL
een QUIZKE, HIGHLAND GAMES of iets anders
REPEAT
 
Geniet mee van een aantal leuke foto's:

Van 24 tot 30 juli 2022 maken onze Clem-stars Pelt onveilig.

Clem Summer Camp 2022

Alle info over het kamp vind je hier.

De inschrijvingen zijn helaas afgesloten. 

Ben je ingeschreven voor ons zomerkamp van 24 tot 30 juli 2022? Neem dan grondig het huisreglement door. Je moet je hiermee akkoord verklaren, anders kan je niet mee op kamp.

Hallo iedereen,   

Het allerleukste moment van het jaar staat bijna voor de deur. Eindelijk terug basket zullen er vele onder jullie zeggen. De spanning is dit jaar dus extra te snijden en de zomerkriebels lopen hoog op. Binnen een paar weken vertrekken we op basketkamp, voor sommigen is het de eerste keer en voor anderen de zoveelste keer zonder mama en papa. Maar we garanderen je het wordt een kamp om nooit te vergeten. Op deze manier starten we het nieuwe basketseizoen met een knaller.

We hebben dan ook de beste, liefste en zotste coachingsploeg van het hele land. Onze kookploeg mag er ook best zijn, hun eten is om van te smullen en hun enthousiasme vult het hele kampterrein. De coaches hun gedachten zitten al boordevol ideeën voor het kamp. 

Wij hebben er alvast enorm veel zin in en we hopen van jullie hetzelfde! 

Dus als je’t ons vraagt: zet je baskettas dan al maar klaar! We gaan ons 7 dagen uitleven op en naast het basketveld! Dit artikel is bedoeld om jullie als ouders en natuurlijk de spelers nog wat extra info te kunnen geven voor we vertrekken. Lees dus zeker verder.

Veel liefs,

jullie coach- en kookteam.

 

adafi ac clean    hallekede kessel  carrefour rillaar    d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  optimalis  p&r technics  schuyten  hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel