facebook   instagram

Van 23 tot 29 juli 2023 maken onze Clem-stars Pelt onveilig.

zomerkamp 2023

Alle info over het kamp vind je in de artikels op deze pagina.

Ben je ingeschreven voor ons zomerkamp van 23 tot 29 juli 2023? Neem dan grondig het huisreglement door. Je moet je hiermee akkoord verklaren, anders kan je niet mee op kamp.

Hallo iedereen,   

Het allerleukste moment van het jaar! Eindelijk terug basket zullen er vele onder jullie zeggen. In juli 2023 vertrekken we op basketkamp, voor sommigen is het de eerste keer en voor anderen de zoveelste keer zonder mama en papa. Maar we garanderen je: het wordt een kamp om nooit te vergeten. Op deze manier starten we het nieuwe basketseizoen met een knaller.

We hebben dan ook de beste, liefste en zotste coachingsploeg van het hele land. Onze kookploeg mag er ook best zijn, hun eten is om van te smullen en hun enthousiasme vult het hele kampterrein. De coaches hun gedachten zitten al boordevol ideeën voor het kamp. 

Wij hebben er alvast enorm veel zin in en we hopen van jullie hetzelfde! 

We gaan ons 7 dagen uitleven op en naast het basketveld! Dit artikel is bedoeld om jullie als ouders en natuurlijk de spelers wat extra info te kunnen geven. Lees dus zeker verder.

Veel liefs,

jullie coach- en kookteam.

 

adafi ac clean    hallekede kessel      d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  Optimalis security  p&r technics  schuyten  hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor AOFM sponsor Clem

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel