facebook   instagram

Op zondag middag wedstrijd op bezoek bij Bavi Vilvoorde, een ongewoon tijdstip voor onze jongens.

Voor de eerste thuiswedstrijd van de play-ups kwam de tegenstander uit het Antwerpse, Oxaco BBC Boechout B.

De start van de play-ups begon vandaag met een verplaatsing naar Tongeren. Clem begint samen met Hades Kiewit als leider aan deze ronde. De tegenstanders die we daarin zullen ontmoeten zijn moeilijk in te schatten vooraf. Kon Clem met een zege starten?

De laatste wedstrijd van het eerste competitiedeel speelde Clem in en tegen Croonen Lommel. Een tegenstander die ook mee zal gaan naar de poule van Clem in deel 2 van de ccmpetitie. Traditioneel is dit een lastige verplaatsing. Kon Clem ronde 1 afsluiten met slechts 1 nederlaag?

Na de moeizame overwinning tegen de hekkensluiter vorige week, kreeg Clem vandaag het bezoek van de 2de in het klassement KBBC Okido Arendonk. Om de overwinning thuis te houden, zal het terug een Clem op niveau moeten zijn vandaag. Lukten onze boys daarin?

Op deze winterse zaterdagavond had de kalendermaker een thuiswedstrijd voorzien. De tegenstander die naar Den Egger kwam afgezakt waren de buren van Zuiderkempen, de laatste in het klassement. 

De eerste wedstrijd van 2023 stond vandaag op het programma in en tegen Kontich Wolves B. Kon Clem het niveau van voor nieuwjaar terug oppikken en zo de leidersplaats behouden?

Op deze mistige koude zaterdagavond speelden onze H2L de laatste competitiewedstrijd van 2022 in en tegen Basket Bree, de voorlaatste in het klassement. Konden onze H2L opnieuw aanknopen met de overwinning na de nederlaag vorige week tegen de buren uit Aarschot?

Vandaag was het derby time voor onze H2L. GSG Aarschot kwam op bezoek in Den Egger.

Vandaag kregen de H2L het bezoek van Insure Kontich Wolves. De bezoekers staan op de 4 de plaats in het klassement en is de enige ploeg waartegen onze ploeg dit seizoen nog niet gespeeld had. 

HSE A: Seniors (2022-2023)
Coach 1
Manager 1
Player 10
Assistent Coach 1
Wauters kris


Coach
Snel navigeren
Kalender

adafi ac clean    hallekede kessel      d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  Optimalis security  p&r technics  schuyten  hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel