facebook   instagram

Vandaag kregen de H2L het bezoek van Insure Kontich Wolves. De bezoekers staan op de 4 de plaats in het klassement en is de enige ploeg waartegen onze ploeg dit seizoen nog niet gespeeld had. 

Vandaag stond de verplaatsing naar het Antwerpse Borgerhout op de planning voor onze H2L. 

De bezoekers kwamen vandaag uit het Limburgse Lommel. Een te duchten tegenstander. Voor aanvang van de wedstrijd van vandaag stonden ze op de 2de plaats achter Clem. De leidersplaats was de inzet! Kon Clem deze vasthouden of kon Lommel de leiderspositie overnemen van Clem?

Als enige nog ongeslagen ploeg in de reeks gingen onze H2L vandaag op bezoek bij de 2de in het klassement, KBBC Okido Arendonk. Kon Clem zijn ongeslagen status behouden?

Vandaag gingen onze H2L op bezoek bij Zuiderkempen Diamonds. De thuisploeg stond met 5 punten in de middenmoot van het klassement. Kon Clem het maximum van de punten behouden?

Na de overwinning in de derby tegen GSG Aarschot vorige week, kwam vandaag Bree Basket op bezoek in Den Egger. Bree had net als Clem nog het maximum van de punten. Ze hadden weliswaar nog maar 1 wedstrijd gespeeld. Kon Clem hun maximum behouden of was het Bree die met het maximum bleef?

Na de winst in de seizoensopener vorige week tegen Gembo Borgerhout, stond vandaag de eerste wedstrijd op verplaatsing op het programma. Een lange autorit stond er echter niet op het programma.

Vandaag stond de 1ste competitiewedstrijd voor de H2L op het programma. De voorbereidingswedstrijden lieten het beste verhopen voor het seizoen.

HSE A: Seniors (2022-2023)
Coach 1
Manager 1
Player 10
Assistent Coach 1
Wauters Kris


Coach
Snel navigeren
Kalender

adafi ac clean    hallekede kessel  carrefour rillaar    d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  optimalis  p&r technics  schuyten  hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel