facebook   instagram

De laatste wedstrijd van het seizoen bracht ons in Brugge vandaag. Beide ploegen stonden op gelijke hoogte voor aanvang van de wedstrijd. De winnaar van vandaag sluit het seizoen af op een mooie 4de plaats. Kon Clem deze pakken in hun debuutseizoen in 1ste landelijke?

Voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen had de kalendermaker Geranimo Bornem naar Den Egger gestuurd. Het verschil in de rangschikking tussen beide ploegen was slechts 2 punten, weliswaar in het voordeel van Clem. Konden onze jongens de voorsprong vergroten of kwam Bornem op gelijke hoogte?

De reis bracht onze H1L vandaag in Deinze. De linker- of de rechterkolom? De ploegen hangen al het ganse seizoen in mekaars nek te hijgen zodat een winstwedstrijd meer of minder een aantal plaatsen verschil maakt in het klassement. Welke kant ging het uit voor Clem? 

Vandaag stond er een thuiswedstrijd op het programma voor onze H1L. De bezoekers kwamen vanuit Oostende afgezakt naar de kust. Een stevige ploeg met heel veel power, dan leerde ons de heenwedstrijd. Kon Clem de punten thuishouden tegen deze opponent?

Na 2 weken zonder wedstrijd stond vandaag de verplaatsing naar Geel op het programma. In de thuiswedstrijd moest Clem het onderspit delven tegen deze tegenstander. Konden onze boys vandaag wel de maat nemen van Geel?

In Den Egger kwam vandaag Gent Oost Eagles op bezoek. Met één wedstrijd minder en één punt minder stond deze ploeg één plaats achter Clem in het klassement. Kon Clem de punten thuishouden?

De H1L maakten vandaag een trip naar De Kempen om KBBC Tunhout partij te geven. In de heenwedstrijd kon Clem de overwinning pakken. Konden ze dit vandaag ook? Voor aanvang van de wedstrijd stonden beide ploegen op gelijke hoogte in het klassement op de 6de plaats. 

De vorige thuiswedstrijd kwam de leider in 1 ste Landelijke op bezoek. Vandaag was het de beurt aan de 2de in het klassement om af te zakken naar Den Egger. Ze kwamen uit Limburg, Kon. Sint Truidense Basketbal. Konden onze boys scherprechter zijn in het titeldebat? De U8 & U10 waren alvast van de partij om onze jongens aan te moedigen en ook de No Mercy dansers waren weer trouw op post. 

In 1 ste Landelijke staan de ploegen op een zakdoek van mekaar in het klassement. Nadat onze H1L vorige week de leider partij gaf, stond vandaag de verplaatsing naar de laatste in het klassement op het programma. De reis bracht ons in Mechelen waar de Kangeroes onze jongens opwachtten. Coach Kris moest het vandaag wel met slechts 8 spelers doen. Jasper V. (blessure) en Jarne C (ziek) waren afwezig. 

Na twee vrije weekends namen onze H1L vandaag terug de draad op. Het was de leider die vandaag naar Den Egger kwam afgezakt. Kon Clem hen een tweede nederlaag van het seizoen aansmeren?

HSE A: Seniors (2023-2024)
Coach 1
Manager 1
Player 11
Assistent Coach 1
Wauters kris


Coach
Snel navigeren
Kalender

APA air ac clean    halleke Norsonic  de kessel      d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  Optimalis security  p&r technics   hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor AOFM sponsor Clem  Pelgrims sponsorhendrickx  tarzan & jane  becona

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel