facebook   instagram

Om half twee begonnen onze jongens er thuis tegen Zonhoven aan. Alhoewel ze de voorbije 3 matchen met veel inzet gespeeld hadden, konden ze de overwinning niet naar zich toe trekken. Een overwinning op het palmares zetten zou welkom zijn om terug in de winning mood te geraken.
Op verplaatsing in Lummen verwachtten we wel wat tegenstand. En inderdaad, Lummen begon verschroeiend aan de wedstrijd.
Laatste bekermatch

Zaterdag stond onze laatste bekermatch op het programma. Na leuven Bears was Grimbergen de tweede ploeg die in een hogere reeks spelen dan ons. Tegen Leuven was het een mooie wedstrijd waar we vooral in Q1 sterker waren. Blijkbaar had Grimbergen de statistieken van die match bestudeerd.

Vandaag waren onze jongens klaar om de Titans te trotseren. Het voltalig team begon al snel de voorsprong op te bouwen.  

Twee toppers tegen elkaar

Op naar Boortmeerbeek om onze jongens aan te moedigen. Vandaag stond de groepsleider op het menu. Thuis nipt van verloren, dus kan het nu andersom ook.

Na een mooie start blijft het treintje vlot rijden!
Ondertussen zitten we al aan onze 3de match en mochten we thuis Bonheiden ontvangen. De jongens stonden te popelen om te beginnen en hadden hun start zeker niet gemist.
Was het een vliegende start?

De jongens stonden om kwart na acht bij Clem om eindelijk hun eerste competitiematch te mogen spelen.

Snel navigeren
Kalender

APA air ac clean    halleke Norsonic  de kessel      d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  Optimalis security  p&r technics   hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor AOFM sponsor Clem  Pelgrims sponsorhendrickx  tarzan & jane  becona

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel