facebook   instagram

Zaterdag 19/11/2022 speelden de U12A een thuiswedstrijd tegen Stevoort. Hoe zou deze wedstrijd verlopen?

Zaterdag 12/11/2022 stond er een wedstrijd in Sint-Truiden op het programma voor onze U12A. Mil, Saad, Willem, Jenne, Jarno, Staf, Lewis, Bas en Manuel tekenden present.

Op zaterdagochtend 5/11/2022 stonden de U12A vroeg in de sportzaal van Scherpenheuvel. Staf, Jenne, Lewis, Willem, Matho, Bas en Manuel waren klaar om de Notre Dame Blue Tigers te ontvangen. 

Vandaag 29 oktober hadden we een thuismatch (beker) tegen de Londerzeelse Dunkers. Jenne, Mil, Saad, Matho, Staf, Bas, Lewis, Willem en Manuel gingen er vol enthousiasme tegenaan.

Vandaag streed de U12A tegen de Leuven Blue Tigers. Deze groep laat zich niet kennen.

Vandaag 8/10/2022 speelden we een thuismatch tegen Sint-Truiden. Onze spelers deden echt hun best. Maar de vrouwelijke kracht was overheersend. Kop op, niet opgeven, volgende week geven we er met zijn allen een lap op. 
 
Nog wat leuke foto's van de wedstrijd:

Op zondag 2 oktober gingen we met de U 12A richting Stevoort. Alle 9 spelers waren aanwezig en waren bereid om het beste van zichzelf te geven.

Op 24/9 stond de thuismatch tegen Hageland United op het programma voor onze U12A. Klaar om de strijd aan te gaan! 

Op zaterdag 3 september 2022 trok de U12A richting Nieuwerkerken. Alle spelers waren aanwezig en hadden er zin in. Het was voor de meesten hun eerste wedstrijd in U12.

 

G12 J: Jeugd Lage Ringen (2022-2023)
Coach 1
Manager 1
Player 14
Van den Rul Olivier


Coach
Snel navigeren
Kalender

adafi ac clean    hallekede kessel  carrefour rillaar    d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  optimalis  p&r technics  schuyten  hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel