facebook   instagram

 

Na de gewonnen bekerfinale speelden onze heren B vandaag ook hun laatste wedstrijd van het seizoen. De inzet was hoog, een testwedstrijd voor promotie naar 1ste provinciale. Zeg maar een nieuwe finale dus. Konden onze jongens ook deze winnend afsluiten? 

Vandaag was het zover voor onze heren B. Als 2 de provincialer speelden ze de finale van de Beker van Vlaams Brabant tegen 1 ste provincialer Bavi Vilvoorde C. En deze hadden het seizoen afgesloten in de subtop in 1 ste provinciale.

De heren B van Clem speelden op vrijdagavond 29 maart de halve finale van de beker van Vlaams-Brabant. De opponent kwam uit 1ste provinciale, Young Devils Kortenberg. Door het reeksverschil begonnen onze jongens met 5 punten voorsprong. 

Laatste match van het jaar werkten we thuis af tegen Bertem onder leiding van vervangede coach Sven. En hiermee kwamen we nog een vroegere coach van Clem tegen, mn. Guido, die zich ook meteen terug thuis voelde op de club.

HSE B: Seniors (2023-2024)
Coach 1
Player 10
El Baghdadi Abdelhafid


Coach
Snel navigeren
Kalender

APA air ac clean    halleke Norsonic  de kessel      d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  Optimalis security  p&r technics   hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor AOFM sponsor Clem  Pelgrims sponsorhendrickx  tarzan & jane  becona

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel