Clem Scherpenheuvel kan beroep doen op een heel aantal trouwe sponsors. Wij zijn hen daar heel dankbaar voor en zetten hen graag in de kijker!

Skyline Air Services - sponsor Clem

Skyline Air Services is een onafhankelijke Cargo General Sales & Service Agent (GSSA). Opgericht in 2011 in Düsseldorf, Duitsland, is het bedrijf sindsdien sterk gegroeid: Tegenwoordig is Skyline Air Services gevestigd in verschillende steden in Duitsland en de wereld - en blijft het zijn bedrijfsvleugels uitslaan.

Als bedrijf is het onze filosofie om met onze klanten en zakenpartners een langdurig partnerschap op te bouwen en te onderhouden. Binnen een dynamische luchtvaartindustrie onderscheiden wij ons door ervaring en verkoopkracht. Wij zetten ons in om klanten de beste verkoopprestaties te leveren en garanderen tegelijkertijd een superieure servicekwaliteit in vergelijking met concurrenten. Website Skyline Airservices

Traflux 2023

Wij bieden een breed gamma van afvalcontainers aangepast aan de locatie waar deze moet komen te staan. Een drukke winkelstraat vraagt immers een andere aanpak dan een stadspark. Wij doen een afvalscan van uw bedrijf om zo een all-in formule te kunnen voorstellen. Zo kunnen we zorgen voor de installatie, lediging - afvalregistratie, reiniging en onderhoud van de containers. Traflux, uw specialist in afvaloplossingen.

Naar de Traflux website

Optimalis security - sponsor Clem

Beveilig je bedrijf samen met Optimalis security!

Wij bieden:

  • statische bewaking: onthaal - receptie, gebouwencomplexen, bijstand voor goed beheer
  • mobiele bewaking: verschillende rondes
  • interventies na inbraak- en brandalarm, en op aanvraag
  • milieu: facilitaire controle, ISO14001
  • helpdesk 24/7

 

Meer info op de website van Optimalis

Jacobs verwarming sponsor

Jacobs verwarming bv is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verwarming gas of mazout + warmtepompen & warmtepompboiler + sanitaire installatie en badkamer renovatie + ventilatie C+ & D.

Zowel plaatsing als onderhoud met eigen vaste medewerkers. Wij leveren al 35 jaar plaatsing en service van hoge kwaliteit. Bezoek ons op de site www.jacobsverwarming.be

U kan ons bereiken via info@jacobsverwarming.be of tel 016/50.22.70

Pergamino - sponsor Clem

'Those who tell stories, rule society!'

Pergamino is een communicatie- en storytelling agency. Wij helpen bedrijven met hun communicatiestrategie, -plannen, creatie van de juiste verhalen en verspreiding via de kanalen waar jouw doelpubliek aanwezig is. Je kan Pergamino ook inzetten voor interim management opdrachten.

'Your story, worth telling'

adafi  ac clean    de kessel    dolero  d&u    horta  halleke  kennes      riobel    prtechnics  schuyten  hyundaiPasse-Partout sponsor      Weckx sponsor   Immo Lissens   de parel sponsor AOFM sponsor Clem