Clem Scherpenheuvel kan beroep doen op een heel aantal trouwe sponsors. Wij zijn hen daar heel dankbaar voor en zetten hen graag in de kijker!

riobel

Riobel is uw vakman voor het ontstoppen van afvoerbuizen en meer. Riobel helpt u uit de nood met uiteenlopende werken, zoals het ontstoppen en ontkalken van afvoerbuizen, het opzoeken en ledigen van septische putten, rioleringswerken, vetputten en pompputten. Ook voor gespecialiseerde diensten, zoals camera-inspecties en geurdetectie, kunt u bij ons terecht. U bent bij ons dus zeker van een optimale oplossing voor alle problemen.

de kessel

Een nieuwe brandstoftank nodig voor uw stookolie, mazout of diesel? Heeft uw huidige exemplaar afgedaan en dient deze gesaneerd te worden? Bij De Kessel Solutions, geleid door Mark Scherens en Marleen Van, bent u aan het juiste adres!

Skyline Air Services - sponsor Clem

Skyline Air Services is een onafhankelijke Cargo General Sales & Service Agent (GSSA). Opgericht in 2011 in Düsseldorf, Duitsland, is het bedrijf sindsdien sterk gegroeid: Tegenwoordig is Skyline Air Services gevestigd in verschillende steden in Duitsland en de wereld - en blijft het zijn bedrijfsvleugels uitslaan.

Als bedrijf is het onze filosofie om met onze klanten en zakenpartners een langdurig partnerschap op te bouwen en te onderhouden. Binnen een dynamische luchtvaartindustrie onderscheiden wij ons door ervaring en verkoopkracht. Wij zetten ons in om klanten de beste verkoopprestaties te leveren en garanderen tegelijkertijd een superieure servicekwaliteit in vergelijking met concurrenten. Website Skyline Airservices

p&r technics

P&R Technics heeft jarenlange ervaring in centrale verwarming en sanitair, dit zowel voor onderhoud, herstelling, installatie & advies. Ook voor ventilatie kan u bij ons terecht.

Traflux 2023

Wij bieden een breed gamma van afvalcontainers aangepast aan de locatie waar deze moet komen te staan. Een drukke winkelstraat vraagt immers een andere aanpak dan een stadspark. Wij doen een afvalscan van uw bedrijf om zo een all-in formule te kunnen voorstellen. Zo kunnen we zorgen voor de installatie, lediging - afvalregistratie, reiniging en onderhoud van de containers. Traflux, uw specialist in afvaloplossingen.

Naar de Traflux website

Optimalis security - sponsor Clem

Beveilig je bedrijf samen met Optimalis security!

Wij bieden:

  • statische bewaking: onthaal - receptie, gebouwencomplexen, bijstand voor goed beheer
  • mobiele bewaking: verschillende rondes
  • interventies na inbraak- en brandalarm, en op aanvraag
  • milieu: facilitaire controle, ISO14001
  • helpdesk 24/7

 

Meer info op de website van Optimalis

Jacobs verwarming sponsor

Jacobs verwarming bv is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verwarming gas of mazout + warmtepompen & warmtepompboiler + sanitaire installatie en badkamer renovatie + ventilatie C+ & D.

Zowel plaatsing als onderhoud met eigen vaste medewerkers. Wij leveren al 35 jaar plaatsing en service van hoge kwaliteit. Bezoek ons op de site www.jacobsverwarming.be

U kan ons bereiken via info@jacobsverwarming.be of tel 016/50.22.70

APA air

Air Promotions Agencies biedt oplossingen voor wereldwijd transport, distributie, freight forwarding, opslagbeheer en douaneafhandeling.

Meer info via APA Air

d&u schilderwerken

D&U Schilderwerken heeft meer dan 20 jaar ervaring en een team van gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers. Zij schilderen grote oppervlakken zoals parkings, fabriekshallen, gevels, silo's, ... voeren brandvertragende schilderwerken uit op staal en beton, schilderen gevels van industriële gebouwen enzovoort.

pelgrims

Drankenhandel Pelgrims, bekend om zijn klantvriendelijkheid in combinatie met de meest concurrentiële prijzen op de markt.

Pergamino - sponsor Clem

'Those who tell stories, rule society!'

Pergamino is een communicatie- en storytelling agency. Wij helpen bedrijven met hun communicatiestrategie, -plannen, creatie van de juiste verhalen en verspreiding via de kanalen waar jouw doelpubliek aanwezig is. Je kan Pergamino ook inzetten voor interim management opdrachten.

'Your story, worth telling'

hendrickx Hendrickx bouwmaterialen is lid van de Gedimat groep, een groepering van zelfstandige handelaars in bouwmaterialen. Door de jaren heen is Gedimat Hendrickx uitgegroeid tot een vaste leverancier voor heel wat bouwprofessionals en veeleisende doe-het-zelvers. Met een uitgebreid productgamma en een onberispelijke service trachten we accuraat in te spelen op de vragen en noden van de bouwmarkt.
adam clean
ADAM CLEAN levert industriële schoonmaak- en reparatiediensten voor commerciële en semi-residentiële gebouwen.
Norsonic
Norsonic Benelux is gespecialiseerd in verhuur en verkoop van toestellen voor het meten van geluid, trillingen en fijnstof.
 
becona
Becona is grondlegger in duurzame bekisting en ontwikkelde een eigen gepatenteerd bekistingsysteem. Een meester in bekisting dus!
tarzan & jane
Bij Tarzan & Jane geraak je nooit uitgespeeld. Een binnenspeeltuin van 4.000m2 met 4 verdiepingen en ontelbare herinneringen.

               horta  halleke  kennes             hyundai Passe-Partout sponsor      Weckx sponsor    de parel sponsor AOFM sponsor Clem