facebook   instagram

Voor de tweede zaterdag op rij maakten onze U16 jongens de verplaatsing naar Tienen; vorige week voor de beker verloren ze met 49-44. Wat zou het deze week voor de competitie worden?

Vandaag stond voor onze U16 de derby in en tegen Diest op het programma. Onze spelers kwamen vele bekenden van school tegen op het veld. Ze waren er dan ook op gebrand om te winnen maar die van Diest natuurlijk ook.

De U16-jongens kregen de U16 van Hageland United op bezoek op zaterdag 24 september. Het begin van een nieuw basketjaar is altijd even zoeken: naar een samenwerking met nieuwe ploeggenoten, naar een nieuw evenwicht in de ploeg, naar de sterkten en zwakten in de ploeg,…  

Voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen, zakten onze U16 op zondagvoormiddag af naar de buren van Aarschot. Een avondje Lolands maakte het voor sommige spelers een extra uitdaging, maar wie ’s avonds uit kan gaan, moet ’s ochtends op het basketplein kunnen staan.

Op 17 juli organiseerde Basketbal Vlaanderen een 3x3 tornooi in Leuven. Dit tornooi maakte deel uit van de Crelan 3x3 Masters tour die door heel het land georganiseerd wordt tijdens de zomer. 

Enkele spelers van de J16 en de seniors heren amuseerden zich onder een stralende zon op het Blauwputplein aan Hal 5. Geniet van enkele leuke foto's.

U16: Youth (2022-2023)
Coach 1
Manager 1
Player 14
El Baghdadi Abdelhafid


Coach
Snel navigeren
Kalender

adafi ac clean    hallekede kessel  carrefour rillaar    d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  optimalis  p&r technics  schuyten  hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel