facebook   instagram

Na 2 succesvolle thuismatchen stond er op 4 februari een verplaatsing naar de Trudo-sporthal op de
planning, voor een treffen met de J16 van de Koninklijke Sint-Truidense Basketbalclub.

Een nieuw jaar, een nieuwe ronde in de U16 niveau 3. Speelden onze U16 jongens in het najaar van 2022 vooral in Vlaams-Brabant, de komende maanden gaan ze het mooie Limburg onveilig maken. Op de eerste speeldag was het Hasselt BT dat op bezoek kwam in sporthal Den Egger.

Voor de tweede zaterdag op rij maakten onze U16 jongens de verplaatsing naar Tienen; vorige week voor de beker verloren ze met 49-44. Wat zou het deze week voor de competitie worden?

Vandaag stond voor onze U16 de derby in en tegen Diest op het programma. Onze spelers kwamen vele bekenden van school tegen op het veld. Ze waren er dan ook op gebrand om te winnen maar die van Diest natuurlijk ook.

De U16-jongens kregen de U16 van Hageland United op bezoek op zaterdag 24 september. Het begin van een nieuw basketjaar is altijd even zoeken: naar een samenwerking met nieuwe ploeggenoten, naar een nieuw evenwicht in de ploeg, naar de sterkten en zwakten in de ploeg,…  

Voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen, zakten onze U16 op zondagvoormiddag af naar de buren van Aarschot. Een avondje Lolands maakte het voor sommige spelers een extra uitdaging, maar wie ’s avonds uit kan gaan, moet ’s ochtends op het basketplein kunnen staan.

U16: Youth (2022-2023)
Coach 1
Manager 1
Player 14
El Baghdadi Abdelhafid


Coach
Snel navigeren
Kalender

adafi ac clean    hallekede kessel      d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  Optimalis security  p&r technics  schuyten  hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel