Op zaterdagochtend om 11:15 uur kwamen de U21-teams van Clem Scherpenheuvel en 2B|SAFE Tienen bij elkaar voor een veelbelovende basketbalwedstrijd.
Het was een opwindende ontmoeting waarbij beide teams vastberaden waren om de overwinning binnen te slepen.

Met enkele U18-spelers in de gelederen hoopte Clem Scherpenheuvel hun vorige overwinning op 2B|SAFE Tienen te herhalen, waar ze met 7 punten verschil zegevierden.
De tribunes waren gevuld met enthousiaste supporters, wat de atmosfeer in de zaal opwindend maakte.

De eerste kwart begon intens met Clem Scherpenheuvel die 21 punten scoorde tegen 25 voor 2B|SAFE Tienen.
Het tweede kwart zag Clem Scherpenheuvel een voorsprong nemen met een score van 45 tegen 39 punten.
De wedstrijd bleef spannend tijdens het derde kwart, waar Clem Scherpenheuvel de leiding behield met 62 punten tegen 56 voor 2B|SAFE Tienen.

Naarmate de wedstrijd vorderde, kwam 2B|SAFE Tienen terug met vastberadenheid en scoorde enkele cruciale punten.
Met nog twee minuten te gaan, stond het gelijk op 74-74, wat de spanning in de zaal tot het kookpunt bracht.
Het publiek werd op het puntje van hun stoel gehouden terwijl beide teams alles op alles zetten om de overhand te krijgen.

Er werden veel strafpunten gemaakt aan beide kanten, wat de spanning en de druk alleen maar verhoogde.
Het einde van de wedstrijd was verwarrend en zenuwslopend, met beide teams die alles gaven om de overwinning te behalen.
Uiteindelijk trok Clem Scherpenheuvel aan het langste eind en behaalde een nipte overwinning met een eindscore van 82 tegen 79 punten.
Ondanks het turbulente einde, was het een match die gekenmerkt werd door sportiviteit en vastberadenheid van beide zijden.

verslag: ChatGPT, want die doet dat toch wel goed (samen met Katrien Donck)