De voorbije weken heeft onze ploeg al heel wat weerwerk kunnen bieden en een paar mooie overwinningen op zak gestoken. Tegen onze derbyclub Aarschot wilden we zeker ook uitblinken.

Van in het begin werd er bij beide ploegen mooi en met veel inzet gespeeld. Met 10 – 14 sloot Aarschot Q1 licht in het voordeel af. In Q2 zorgde Clem ervoor dat ze niet verder op achterstand kwamen met 28 – 32 op slag van rust. Zouden ze na rust kunnen terugkomen? Ze gingen er in elk geval voor. Het weerwerk leverde ze 1 punt voordeel op met 12 punten gemaakt en 11 tegen.

De laatste quarter zat iedereen op het tipje van zijn stoel. Met een nek aan nek race gingen ze naar het einde van de wedstrijd toe. Clem bleef zelfs onder stress gaan voor de overwinning. Ze liepen nog wat in en maakte 11 punten met 9 punten tegen. Bijna niet te geloven, maar met 1 puntje verschil verloren we toch nog de wedstijd. Eindstand 51 – 52.