Op verplaatsing in Lummen verwachtten we wel wat tegenstand. En inderdaad, Lummen begon verschroeiend aan de wedstrijd.

Het was voor ons zoeken om in het spel te komen en we keken op het einde van Q1 al tegen een achterstand aan met 26-12 op het bord. Ook in Q2 konden onze Clemmers Lummen niet bijhouden en werd de achterstand met nog 9 punten vergroot. Met 44-21 op slag van rust, was de overwinning ver weg.

De rust had inspiratie gebracht en gelijkopgaand werd Q3 afgewerkt. Iedere ploeg kon 13 punten maken. Onze toppers hadden duidelijk zin in meer. Ze konden meer en meer het spel van Lummen breken en scoren. Met een ongelofelijke inzet raasde het team Q4 door. Lummen kon deze keer niet mee en we trokken dit quarter naar ons toe met een mooie 11-18 score. Hadden we nog een vijfde quarter gehad, dan zat de overwinning er misschien in. Nu moeten we vrede nemen met de eindstand 68-52. Toch kan er veel vertrouwen en moed uit deze wedstrijd getankt worden.