Vandaag stond de topper op de planning tussen de enige ploegen die alles al gewonnen hadden. Er was dan ook de nodige dosis gezonde spanning voor deze wedstrijd.

Boortmeerbeek was met een 11-tallig team naar Scherpenheuvel afgereisd. Beide teams begonnen stevig aan de wedstijd. Het eerste quarter ging met mooie aanvallen en sterke verdedigingswerk langs beide kanten gelijkopgaand. Dit was ook te zien aan de 12-14 stand. Ondanks de mooie aanvallen was scoren moeilijk. In Q2 begonnen er toch wat meer gaten te komen in onze verdediging en kwamen de aanvallen van de bulldogs beter door. We gingen op rust met 16-24. Na de rust kregen we terug een zware strijd waar voor ieder puntje gevochten werd. Clem had in Q3 11 puntjes kunnen maken en de bulldogs 12. We gingen Q4 in met een achterstand van 9 puntjes. De overwinning was nog mogelijk, maar zeker niet evident tegen het sterke Boortmeerbeek. De Clemmekes vlogen Q4 in en hebben bergen werk verzet. Ze konden nog 4 puntjes terug pakken, maar de match duurde niet lang genoeg. Toen het eindsignaal ging was het 39-44. Het was een leerrijke match voor onze jongens waar op verder gewerkt kan worden. Ze zullen er alles aan doen om op 26 november de overwinning in Boortmeerbeek te gaan claimen.

14okt2023_U12A 14okt2023_U12A