Sport jij graag? Speel je graag samen met vriendjes en vriendinnetjes? Dan is basketbal misschien wel iets voor jou. Kom eens kijken! Bij Clem kan je terecht in de ploegen U8, U10 en U12 en krijg je alle fundamentals aangeleerd.

Ben je al iets ouder, heb je nog niet in clubverband gebasket maar heb je ervaring in een andere sport en ben je op zoek naar iets nieuws?

Vanaf seizoen 2022-2023 start Clem met een START TO BASKET-ploeg. Deze is speciaal bedoeld voor sportieve tieners vanaf U14 tot en met U18 die van basketbal hun sport willen maken.


Wil je weten wat basketbal spelen inhoudt en hoe we dat bij Clem organiseren? 

Vul het formulier in en kom eens langs. Onze club heeft heel wat jeugdteams in verschillende categorieën, van de allerkleinsten (de zogenaamde peanuts) tot de U21. We maken je graag wegwijs in onze club.

Wil je graag eerst wat meer info? Bel +32 (0)491 377 377.

Belangrijk om te weten

Je hebt recht op drie proeftrainingen vooraleer je effectief lid wordt. Zo heb je tijd genoeg om van het basketbalspelletje te proeven en onze club te leren kennen. Het invullen van het formulier is dus nog geen bevestiging dat je effectief lid bent. Je beslist na de derde training of je lid wil worden van onze Clem-Unity.

Word je lid? Dan krijg je van ons een betalingsuitnodiging voor het lopende seizoen. We hebben dan ook nog een aantal extra gegevens nodig om je aansluiting bij Basketbal Vlaanderen in orde te maken. Eens alle formaliteiten vervuld zijn en de betaling binnen is, ben je volwaardig lid en kan je deelnemen aan wedstrijden en tornooien.

Wil je graag wat meer uitleg over de werking van Clem?

Dat is geen enkel probleem. Vraag om 1 van onze sportieve coördinatoren te spreken. Zij geven je graag meer uitleg.

Tot binnenkort, bij Clem!

Naar het formulier